forside        ydelser        tilmelding        dkt        

din drøm skal holdes intakt

Som målmandscoach siger jeg tingene direkte og ærligt, men min feedback levner altid plads til din drøm. Den skal du holde intakt. At jeg som 17-årig kom på håndboldcollege gav mig et fantastisk selvtillidsboost. Det er et vendepunkt, som altid ligger i baghovedet. Især når jeg fx coacher elitehåndboldspillere fra 7-10. klasse, og jeg ønsker at de tror på dem selv!

Håndboldkarrieren

tog fart

Efter college rykkede jeg op til den 3. bedste række, dernæst debuterede jeg i den danske 2. division samt en enkelt kamp i 1. division, for så derefter at få tilbud om at komme til udlandet. Jeg fik en håndboldkarriere i Tyskland, og siden hen fortsatte karrieren på Færøerne, hvor jeg i dag er fuldtidsprofessionel håndboldspiller. Selvfølgelig har der været bump på vejen, men det har gjort mig stærkere. Som målmandscoach bruger jeg i allerhøjeste grad denne erfaring.

min trænerstil

MARK dahl

Som målmandscoach har jeg ofte lyst til at sige til en ung person: ”Du lærer også af skuffelserne”. Modstanden får os til at arbejde hårdere, og gør os til en bedre version af os selv. At give børn og unge et positivt mindset er en kæmpe gevinst for deres håndboldspil, men også for deres liv generelt. Med min baggrund som folkeskolelærer, en elitetræneruddannelse på cv’et samt en fortid som frivillig uddannelsesmentor i Skive Kommune, har jeg masser af erfaring med at støtte, vejlede og undervise børn og unge. Jeg glæder mig til et godt samarbejde!

DET SIGER ANDRE OM DKT

Emma karup

Hvorfor er du målmand? – Da jeg var lille roterede vi meget mellem back, fløj og mål. Jeg fandt hurtigt ud af, at jeg ikke var bange for bolden, og at jeg bare passede bedst i et mål.

Hvad synes du er fedt ved at være målmand? – At man kan “styre” forsvaret lidt, og at man er alene om tingene så man ikke kan sige: “ det var forsvaret skyld” du kan istedet sige: “det var Emmas bold”

Er der noget du savner I din daglige træning som målmand? – Jeg savner mere målmandstræning med basis øvelser og hvad jeg mangler, og flere rettelser hvis jeg gør noget forkert.

Hvor kender du DKT fra? Jeg kender DKT fordi Mark var med til at få mig til Herning og var min målmandstræner )anden års u12 sæsonen).

Læs mere..

Hvad lærte du ved samarbejdet med DKT? Jeg lærte meget om vinkler, og skaffe mig af med mange af mine “dårlige”-vaner. Det var bl.a. DKT (Mark) der fik mig til at blive bedre op til u12-DM i April 2017.

Hvorfor skal andre bruge DKT – Fordi DKT er god til at udvikle en på meget kort tid med gode og øvelser som godt kan virke hårde, men det virker!

Synes du, at du er blevet en bedre målmand ved at arbejde sammen med DKT – Ja, det gør jeg. Self kan man nogle gange vende tilbage til de gamle vaner, men det gør man jo.

Kan du anbefale DKT til andre målmænd? – Ja og har også gjort en hel del her i Danmark

Hvad er DKT god til? At udvikle en hurtigt og godt.

natasja kyndesen

Hvorfor er du målmand? – Jeg startede med at spille fløj, hvor jeg var bange for at skyde på mål. Jeg synes det var synd for målmanden, at man skulle skyde på dem. Så jeg var ude på banen i mindre end en måned. Så ville jeg gerne prøve at stå på mål, fordi at jeg synes det ville være sjovt at prøve. Siden dengang har jeg stået på mål, og nu vil jeg kæmpe mig til at komme på elitehold. Jeg ville gøre alt for at blive bedre. Jeg ville kæmpe røven ud af bukserne.

 

Hvad synes du er fedt ved at være målmand? – Jeg synes det er fedt at stå på mål, fordi man blive udfordret på en anden måde end de andre spiler. Man er også lidt sin egen, man skal tro på sig selv, for man står lidt for sig selv inde i målet. Men man har også de ander målmænd, så helt alene er man ikke. Jeg synes det er så godt, at man kan få nogen øvelser med hjem som man kan øve sig på, og blive bedre på mål. Man kan altid blive hurtigere på fødderne også videre, og der er mange der sige, at en målmand ikke skal lave noget. MEN det skal man, man skal have en god form. Man skal være hurtig, man skal være klar til noget nyt og meget andet.
Læs mere..

Er der noget du savner I din daglige træning som målmand? – Jeg savner måske lidt med hurtig reaktion-træning og få nogen øvelser med hjem man kan øve sig på, og få inspiration til nogle øvelser jeg kan videre udvikle. Det at tænke kreativt.

Hvor kender du DKT fra? Jeg kender mark, da han har været min træner.

Hvad lærte du ved samarbejdet med DKT ? Jeg har lært, at jeg skal tag det lidt mere stille og roligt. Jeg har også lært, hvordan jeg ikke skal have min overkrop tilbage samt jeg skulle tage nogle mindre skridt. Jeg har også lært, at jeg kommer til at låse mig selv, når jeg går for tidligt i målet. 

Hvorfor skal andre bruge DKT – Fordi DKT giver dig nogle gode øvelse som man kan arbejde med. Han tør at sige, når der er noget, der skal rettes på, og han er god til til at rose en også. Han hjælper dig med at nå det mål, så du kommer et skridt længere i din process/tættere på dine drømme.

Synes du, at du er blevet en bedre målmand ved at arbejde sammen med DKT – Jeg er blevet en meget bedre målmand ved at have Mark som træner.  F.x med at falde tilbage med overkroppen, det gør jeg ikke mere. Jeg har fået styr på det med de små skridt, og der er også meget mere. Så ja, han har hjulpet mig med at blive meget bedre

Kan du anbefale DKT til andre målmænd? – Jeg kan anbefale mark, fordi han ville hjælpe dig med at blive bedre som målmand. Han ville gøre næsten Alt, bare du også selv vil.

Hvad er DKT god til? Han er rigtigt godt at st give erfaringer fra sig.

Anes Kuduzovic

Hvorfor er du målmand? – Er målmand fordi det er sjovt, og det er fedt og have en vigtig rolle.

Hvad synes du er fedt ved at være målmand? – Generelt det hele synes jeg, træning er god, som jeg skrev fører så synes jeg det er fedt og være målmand fordi man har den rolle som man har.

Er der noget du savner I din daglige træning som målmand? – Nej det synes jeg ikke.

Hvor kender du DKT fra? Kender Mark fra DKT fordi han har været min målmandstræner.

Hvad lærte du ved samarbejdet med DKT ? At man aldrig skulle give op, eller sige man ikke kan, MAN KAN ALTID

Hvorfor skal andre bruge DKT – Fordi Mark ved hvordan man skal stå på mål.

Læs mere..

Synes du, at du er blevet en bedre målmand ved at arbejde sammen med DKT – Ja det synes jeg, helt klart, det kan jeg Anbefale.

Kan du anbefale DKT til andre målmænd? – Ja helt klart

Hvad er DKT god til? At give det sidste for at gennemfører noget, også er han virkelig sjov udenfor banen.